Sreda 19. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 14.08.2013.
14:13
Nezavisne novine A
Mile Drobac (24) i Duško Bašić (23), obojica iz Novog Grada u Bosni i Hercegovini uhapšeni su zbog silovanja 20-godišnje devojke iz Prijedora, koje se dogodilo na jednoj svadbi prošlog vikenda u Svodnu kraj Prijedora.
Sreda 14.08.2013.15:10
silovana asama skinula gace da je prijateljica nije nagovorila nebi ni prijavila to dokazuje da nije silovana a i mjestanima je poznata itd.
Sreda 14.08.2013.15:36
"obavljeni ginekološki pregled potvrdio nasilan odnos" Pa i da je najgora "darodajka" ako je rekla ne to je silovanje! Zbog takvih kao ti je i oklijevala da prijavi... I sram te bilo za ovaj komentar!
Sreda 14.08.2013.15:54
sta bi reko da tebe neka prijavi za lazno silovanje kao sto je dosta takvih slucajeva bilo?ili si neiskusan ili ne mislis dalje od nosa.pokusaj tvoje misljenje drugacije da izrazis.ok.
Četvrtak 15.08.2013.08:59
Pa mene teško može neko prijaviti za silovanje jer ne mogu to da izvedem, žensko sam. A sa druge strane "lažno silovanje" može da se desi samo ako stupaš u odnos sa nekim ko nije baš psihički stabilan. A to se obično desi kad razmišljate "malom glavom" U svakom drugom slučaju ima prinude i upotrebe sile i to nije "lažno"! Stojim iza svog mišljenja!!! S druge strane... ona ima 20 godina i samo "misli" da je odrasla... i da je išla redom... i "dala" svima sem njih dvojice... a njima rekla ne ...to im ne daje pravo da dodju i uzmu ono što misle da im pripada. A i oni su relativno klinci... zamisli šta će im pasti na pamet da urade ako im ovo prođe nekažnjeno u npr 35????
Četvrtak 15.08.2013.17:43
svako nasilje i izivljavanje osudjujem.jos se ne zna dal je rekla ne?mozda je mislila da je odrasla a mozda je htjela da dokaze da je odrasla?a moze se sumnjat da je nasilja bilo jer se to cesto desava.cesto se desavaju i lazne izjave svega tu ima.(nije zlato sve sto sija)izat ce djelo na vidjelo pred nama je.nasilje nije uzivanje vec bolest.
Petak 16.08.2013.09:25
Pa ako je tako, a pretpostavljam da jeste, kako možeš unaprijed da vijeruješ jednoj strani???? Dok se ne utvrde činjenice ne vijerujem niti jednom niti drugom. Samo mi je tvoj komentar bio degutantan! U priči o mogućem nasilju, na prvu, osudiš (moguću) žrtvu...??? Njih je bilo dvojica... ona jedna... i jedan muškarac je jači od žene... a kamoli dvojica. Hmmm Ko tu može vršiti nasilje i nad kim ????
Sreda 14.08.2013.16:19
Po tvom komentaru.Nemam losu nameru.Vidi,moze neko da te prijavi za lazno silovanje,ali Policija ce dokazati da li je to istina ili nije.U ovom slucajo dokazano je da je ona imala nasilan odnos.Kao sto je Zika objasnio,koliko i da je ona radodajka,mozda tada nije htela nikakav odnos.A ovi "frajeri" da iskoriste priliku,jer inace ko zna kad ce ponovo da im se pruzi takva prilika.Ako su pravi muskarci,ne bi se petljali sa lakom (jadnom) devojkom.Pozz i sve najbolje
Sreda 14.08.2013.17:11
sve je to tacno.ja ne branim nasilnike a isto ni provukatore.sjecam se slucaja gdje se par godina proces vodijo zbog prijave silovanja i na kraju dokazano lazno kao i ozlede koje sebi sama nanijela.i kome vise vjerovat?fukara ima i sjedne i druge strane.od toliko gledaoca da se ni jedan nije naso da reagije nesto nije u redu. poz. i tebi
Sreda 14.08.2013.17:28
Eeee to si odlicno rekao.Od toliko gledaoca a da se ni jedan nije nasao da reaguje.Nesto ne stima.Danas covek treba da pazi,moze da nasedne ni kriv ni duzan.A za nasilnice kazna.
Sreda 14.08.2013.23:03
Hm,cudno kako ce vecina pricu kako je devojka promiskuitetna prihvatiti kao apsolutno tacnu,svi znaju izgleda sta, ko, gde i kako radi,vazno je da se tudje dvoriste pocisti,a u svom ne znamo sta imamo.mestanin rekao promiskuitetna,doktor rekao nasilan seksualni odnos,ali ipak doktor ne zna svoj posao,ali komsija zna najbolje. a ne znam odakle ikome pravo da sudi o devojci koju ne poznaje,a da pri tom ne zna ni sta se tacno dogodilo. a vecina njih silovanje ne prijavi,verovatno samo onaj ko je doziveo moze to i da razume.
Petak 23.08.2013.01:40
Samo kada vidim koliko su ovi momci nepismeni sve mi je jasno :) Zato i ne cudi kako glupe komentare ostavljaju poput: "Sama je skinula gace, voli da ga sisa" itd... Znaci strasno, narod je u pravu a doktori nisu. Ne kazem ja da nema slucajeva gdje muskarci budu nepravedno optuzeni ali mislim da je to veoma mali procenat,valjda jedan doktor,sto je godinama studirao i godinama se bavio tim poslom i takvim slucajevima, se bolje razumije! A zasto nije odmah otisla u policiju i prijavila? Pa zato sto je kod nas jos dosta "primitivna sredina" u mnogim aspektima i cura se boji da prijavi nekoga zbog takve stvari jer je nazalost to na nekakav nacin jos "sramota" kod nas :/
Nedelja 25.08.2013.16:44
Треба и сватове и силеђију туто комплето у чорку!Али није ћудо данас нам Косово узимају а ми чутимо и гледамо,нема шта пропадамо као народ и друштво тотално све што смо ближи ЕУ ближи смо и пропасти и губимо оно што смо некада имали а то је људскост и добру душу.Све што је у Америци нормално у Европи је ненормално а све што је у Америци и Европи ненормално код нас постаје нормалитет.Чак даби ушли у ЕУ морамо пристати на неке НЕнормалне ствари даби Наталитет још више опао иако је катастрофалан у Србији и Републици Српској!Зато запад дозвољава масовно убиство у Сирији даби се број становника на земаљској кугли умањијо,7 милијарди је пуно док је 1914 бијо 3 милијарде.Зато се трујемо МГО храном!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)